0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Sturdo produktová rada z edície Pro Sport

Sturdo produktová rada z edície Pro Sport

Produktová rada Pro Sport, ktorá je súčasťou portfólia značky Sturdo, dovoľte nám, aby sme Vám ich v krátkosti predstavili. Výrobky Pro Sport sa vyznačujú vysokou kvalitou použitých materiálov a ergonomickým tvarom pre maximálne užívateľské pohodlie. Jednoduché línie v kombinácii s čiernou a červenou farbou zvýrazňujú ich športovosť. Tieto vlastnosti znamenajú, že toto príslušenstvo je určené pre používateľov, ktorí hľadajú vysoko kvalitné, praktické a štýlové výrobky za prijateľnú cenu.


Sturdo Pro Sport stojan/držiak na telefón do auta.

Spoľahlivé a praktické príslušenstvo, ktorého dizajn umožňuje umiestniť mobilný telefón do držiaka pohodlne a rýchlo iba jednou rukou. 3 čeľuste vystužené červenými protišmykovými gumami a tvrdá pena použitá v hlave držiaka zaisťujú pevné držanie a absorbujú všetky vibrácie počas jazdy. Vďaka NANO technológii je možné nanášať na akýkoľvek povrch vo vozidle.

V ponuke sa však nachádzajú aj iné držiaky z edície Pro Sport, ako napríklad magnetický držiak s podložkou NANO alebo „štipec“, ktorý pripnete nad palubovú dosku a to Vám zaručí dokonale sústredenie na premávku a zároveň viete sledovať navigáciu priamo pred vami.

Kompaktná Sturdo nabíjačka do auta.

Pre všetkých, ktorí chcú mať svoje mobilné zariadenia počas cesty vždy k dispozícii, nájdete v ponuke nabíjačku do auta Sturdo z edície Pro Sport. Nabíjací prúd s kapacitou 2A spoľahlivo dobije aj zariadenia náročné na energiu. Preto je táto nabíjačka do auta vhodná aj na nabíjanie tabletov, navigácií, fotoaparátov alebo prehrávačov mp3 / mp4. Malý, kompaktný tvar (najmenší v rade) sa predpovedá na pohodlné odkladanie v automobiloch.

Ponuku všetkých nabíjačiek a konektorov nájdete tu.

Handsfree headset Pro Sport.

V ponuke slúchadiel z edície Pro Sport nájdete slúchadlá vhodné pre všetkých aktívnych ľudí milujúcich hudbu a pohyb. Okrem vynikajúceho prenosu zvuku ponúka funkcia handsfree alebo skype volanie - po pripojení k PC a zapnutí spomínanej funkcie na káblovom diaľkovom ovládači ich môžete použiť ako vhodnú Skype súpravu. Tenký kábel s dĺžkou 120 cm je svojím výkonom odolný proti skrúteniu. Ich ergonomický tvar zaručuje maximálne pohodlie aj pri dlhodobom používaní.

V ponuke nájdete aj slúchadlá z edície Sturdo Pro Sport s konektorom Type-C s podporou handsfree hovorov budú Vaším každodenným spoločníkom. Ideálne riešenie pre počúvanie hudby i telefonovanie. Vďaka priloženému nástavcu ich využijete aj pri športových a outdoorových aktivitách, jeho použitím držia slúchadlá pevnejšie v ušiach.

Sturdo selfie tyč z edície Pro Sport.

Praktická selfie tyč ideálna na cestovanie a dovolenky. Rozložením selfiečky získate praktický tripod. V balení sa nachádza odnímateľná Bluetooth spúšť. Vďaka ktorej si vytvoríte selfie stlačením jedného gombíku. Párovanie telefónu so selfie tyčou je jednoduché. Selfie tyč od Sturda má kompaktné rozmery, ktoré umožňujú pohodlné umiestnenie do batožinového priestoru alebo vrecka.

V ponuke však nájdete aj iné selfiečky alebo selfie stojany s led svetlom.

Zdroj článku: Sturdo


mobilNET

Kategória: Odporúčame