0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Nabíjačky, s ktorými máte v mobile vždy plnú baterku

Nabíjačky, s ktorými máte v mobile vždy plnú baterku

V posledných rokoch prudko stúpa čas, ktorý trávime s mobilom v ruke. Niektorí nabíjajú svoj telefón aj dvakrát denne. Masívnemu počtu nabíjania telefónov reagujú aj výrobcovia nabíjačiek. Neustále zlepšujú technológiu, aby to bolo zakaždým rýchlejšie a lepšie.

Na trhu sa nachádza mnoho nabíjačiek. Ako nabíjate svoj telefón vy?

1. Sieťová nabíjačka / káblová nabíjačka

Ešte stále medzi najpopulárnejšie patria klasické nabíjačky s káblom. Výrobcovia sieťových nabíjačiek stále napredujú a snažia ich priebežne vyvíjať a zdokonaľovať aj podľa toho, aké konektory sa používajú v mobiloch. Adaptéry inovujú tak, aby zvýšili rýchlosť nabitia v čo najmenšom tele.

Klasická sieťová nabíjačka Vám úplne postačí, keď mobil nabíjate len cez noc alebo večer doma a vydrží Vám celý nasledujúci deň. Alebo dokonca aj viac dní. Káblovú nabíjačku môžete sčasti nahradiť dátovým káblom.

Ktorý, okrem prenosu súborov dokáže nabíjať aj telefón. Dobíjať môžete z notebooku alebo stolného počítaču. Takéto nabíjanie je však pomalšie ako priamo zo siete pomocou sieťového adaptéru.













2. Externá nabíjačka (Powerbanka)

Potrebujete dobíjať svoj telefón aj počas dňa? Powerbanky sú čoraz populárnejšie. Sú malé, skladné a ľahko prenosné. Zmestia do vrecka nohavíc či do kabelky. Ich výhodou je, že nabíjajú mobil aj bez siete.

Ak narábate so smartfónom celý deň, nemusíte mať zásuvku stále poruke. V dnešnej dobe už bežná powerbanka s kapacitou 10000mAh dobije bežný telefón 2 až 3x na plné nabitie.

Externú nabíjačku využijete vo viacerých situáciách. Neprekvapí Vás výpadok prúdu ani slabá baterka na cestách a výletoch.


3. Nabíjačky do auta (autonabíjačky)

Jazdíte veľa autom? Potom sa bez autonabíjačky asi nezaobídete.

Autonabíjačka využíva elektrickú energiu z autobatérie.

Výborne poslúži hlavne na dlhých cestách, počas ktorých nemáte prístup k inému zdroju elektriny.

Navigácia v mobiloch je obrovský žrút batérie a preto sa nabíjačka v aute vždy bude hodiť.



4. Bezdrôtové nabíjačky

Nemáte radi káble?

Najväčšia výhoda bezdrôtových nabíjačiek? Ich mobilita, pri používanie telefónu sa nemusíte obávať káblov, ktoré Vás obmedzujú.

Bezdrôtové nabíjačky fungujú na princípe elektromagnetickej indukcie. V zariadení je stočený drôt, ktorý funguje ako vysielacia cievka.

Bezdrôtové nabíjanie má aj nevýhody, medzi nevýhody patrí aj to že nie všetky momentálne dostupné telefónne zariadenia na trhu podporujú bezdrôtové nabíjanie alebo napríklad aj to že nabíjanie trvá pomerne dlhšie než cez sieťovú nabíjačku.


mobilNET


Kategória: Odporúčame