0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left

Blog

Nabíjačky, s ktorými máte v mobile vždy plnú baterku

V posledných rokoch stúpa čas, ktorý trávime s mobilom v ruke. Niektorí nabíjajú svoj telefón aj dvakrát denne. Masívnemu počtu nabíjania telefónov reagujú aj výrobcovia nabíjačiek.

Ako zistiť, akou nabíjačkou sa môže mobil nabíjať.

Rýchle mobilné nabíjanie je jedným z prvkov, ktoré sa v poslednom čase stali kľúčovými. Extra výkon, ktorý nám umožňuje, aby sme nemuseli tráviť hodiny a hodiny čakaním na úplné nabitie mobilu alebo natoľko, aby sme mohli pokračovať v práci.

Ako nájsť stratený telefón?

Strata mobilu nepoteší nikoho. Našťastie ale existuje niekoľko spôsobov, ako nájsť svoj telefón. Čo robiť, keď sa ocitneme v podobnej situácii?

Ako používať telefón bezpečnejšie?

Telefónu zverujeme všetky údaje zo svojho súkromia. Preto je dôležite myslieť na to už vo chvíli, keď si mobil kupujete. To všetko z neho ale robí ideálny terč zlodejov a hackerov, ktorí chcú preniknúť do vášho súkromia, obohatiť sa, alebo „len“ sledovať vaše aktivity.

Ako vymazať z mobilu vyrovnávaciu pamäť? (Cache)

Určite ste si všimli, že pri reštartovaní telefónu sa niektoré aplikácie otvárajú pomerne pomalšie a každý nasledujúci pokus sa zrýchľuje.

Prechod do bezdrôtovej reality. Už žiadne otravné káble.

Medzi neodmysliteľné súčasti starých telefónov patril aj 3,5 mm jack, ktorý sa v poslednej dobe z našich vreckových počítačov stráca. Dôvodov je hneď viacero, nuž určite sa zhodneme v tom, že jedným z týchto dôvodov je aj snaha výrobcov napredovať k bezdrôtovým technológiám.

Veľký prehľad online úložísk - kam si uložiť svoje fotky ?

Kapacita vnútorného úložiska smartfónu alebo veľkosť pamäťovej karty v ňom patrí zrejme medzi tie najdôležitejšie parametre pri výbere nového mobilu. Pozrite si ponuku online úložísk a zálohovania.

Ako nestratiť svoje fotky, údaje a dáta z mobilu?

Rôzne obavy, ktoré sú napríklad strata, krádež, utopenie alebo hardvérová porucha telefónu. Vďaka nim o všetky svoje dáta, fotografie a videá nenávratne prídete. Bolesť môže byť o niečo menšia, ak svoje telefóny zálohujete.

Ako vytvoriť Wifi hotspot alebo Wifi direct?

Novšie mobily už vedia okrem operátorských dát zdieľať aj klasické Wi-Fi pripojenie. Funkcia Wi-Fi Hotspot umožňuje zdieľanie mobilného pripojenia k internetu pomocou smartfónu, prípadne iného zariadenia, ktoré je schopné vytvoriť Wi-Fi

Čo všetko dnes dokáže nahradiť mobil?

Jeden malý telefón vo vrecku spríjemní a uľahčí život, ale tiež nahradí množstvo ďalšej elektroniky.