0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Silikónové puzdro na telefón Moist

Silikónové puzdro na telefón Moist

Určite sa zhodneme v tom, že trh ponúka veľké množstvo rôznych prostriedkov na ochranu našich mobilných telefónov. Je to samozrejme pochopiteľné, pretože každý z nás sa snaží svoj nový, ale aj starší mobilný telefón ochrániť a predĺžiť takouto starostlivosťou jeho život. Trh preto ponúka ochranné sklá, puzdra najrôznejšieho typu, štýlu a farieb. Napriek tomu naďalej zostáva potreba prinášať to najlepšie a neustále posúvať vývoj ochranných prostriedkov smerom dopredu. Ideálnym príkladom, ktorý Vám chceme v novom blogu predstaviť je silikónový kryt na mobil Moist.


Prečo siahnuť práve po type puzdra Moist?

Výnimočnosť silikónového krytu na telefón Moist spočíva v tom, že je vybavený unikátnou membránou nachádzajúcou sa na zadnej strane puzdra. Membrána na zadnej strane zabezpečuje, aby sa medzi puzdrom a mobilným telefónom nehromadila zbytočná vlhkosť. Puzdro pomocou malých otvorov prepúšťa vlhkosť, ktorá nemá šancu hromadiť sa, tvoriť „mapy“ vlhkosti a postupne ničiť Vaše zariadenie. Napriek membráne puzdro dokonale priľahne na každú časť telefónu, preto zabezpečuje dostatočnú ochranu pred poškrabaním a bežným pádom. Nemusíte mať preto obavy, že by sa ochranná funkcia puzdra znížila. Práve naopak, puzdro poskytuje bezchybnú ochranu a ponúka aj pridanú hodnotu.


Ďalšie výhody?

Ako sme už spomínali, puzdro perfektne priľahne a poskytne mobilnému telefónu skvelú ochranu aj vďaka svojim rozmerom. Puzdro Moist je priehľadné a tenké od 0,8 do 1,2mm, práve preto je skvelou voľbou ak nechcete, aby puzdro menilo vzhľad Vášho zariadenia. Keďže je puzdro flexibilné bezproblémovo sa prispôsobí telefónu a stane sa preň druhou kožou. Nemôžme opomenúť kvalitu, ktorú poskytuje pri nabíjaní. Okrem toho, že nebráni klasickému nabíjaniu cez kábel, podporuje wireless nabíjanie. Za nás je voľba jasná. Dúfame, že sme Vám priblížili funkciu silikónového puzdra Moist a pomohli Vám pri výbere novej ochrany pre Vaše mobilné zariadenie.

mobilNET

Kategória: Odporúčame