0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Novinka - edícia outdoorových puzdier Softshell

Novinka - edícia outdoorových puzdier Softshell

Outdoorové produkty sú charakteristické použitím materiálov, ktoré sú odolnejšie, než materiály použité pre produkty bežného používania. Je to preto, že sa od nich očakáva aj použitie za nepriaznivých poveternostných podmienok. Dôležitým parametrom je z tohto dôvodu vodeodolnosť. Nové puzdrá rady Softshell spĺňajú náročné požiadavky outdoorového používania. Chránia Váš mobilný telefón pred nepriaznivými vpyvmi. Buďte v pohybe, zostaňte v kontakte.

Vodeodolnosť

Vodeodolnosť je parameter, ktorý zabezpečuje, že daný materiál nepremokne pri určitých podmienkach. Udáva sa pomocou výšky vodného stĺpca v milimetroch, ktorému dokáže konkrétny materiál odolať. U puzdier Sofshell sa hodnota vodného stĺpca šplhá k hodnote 10000 mm. To ich predurčuje na používanie pri športových aktivitách, trekkingu alebo horskej turistike.

Ďalšie výhody

Puzdrá sú vyrobené z ľahkého a elastického materiálu, opatrené sú praktickým zipsom. Súčasťou puzdra je kvalitná karabínka. Vďaka nej si ho môžete pripnúť k batohu a mať tak istotu, že sa Vám nestratí. Prídavné vrecko v zadnej časti puzdra slúži na uloženie drobností. Reflexné pásiky pozdĺž celej dĺžky puzdra zabezpečia vašu viditeľnosť aj za zhoršených svetelných podmienok.

Dostupnosť

Puzdrá Sotfshell sú dostupné v našom eshope vo veľkosti 4XL. Kompatibilné sú so zariadeniami Samsung Galaxy A7 (A700F), Samsung Galaxy Note 4 (N910), Samsung Galaxy Note 4 (N910), HTC Desire 816, Huawei Honor 6 Plus, Huawei Honor 6 Plus, Huawei Ascend G7, Lenovo S856, Lenovo S856, Lenovo S860, Lenovo S860, Lenovo Vibe Z2, Lenovo Vibe Z2, LG G3 Stylus, Sony Xperia C3, Sony Xperia C3, Nokia Lumia 640 XL, Nokia Lumia 640 XL, Asus ZenFone 5, Prestigio MultiPhone 5550 Duo, Prestigio MultiPhone 5550 Duo, Sencor Element P5500, Sencor Element P5500.