0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Plastové puzdro na telefón Season

Plastové puzdro na telefón Season

V našej sérii blogov zameraných na puzdrá sa tentokrát zameriame na puzdrá z kolekcie Season.

Čím puzdra Season vynikajú?

Ak patríte k ľuďom, ktorí nevyhľadávajú puzdrá, ktoré sú celofarebné, prípadne také, na ktorých sa nachádzajú rôzne motívy či obrázky, puzdro Season bude pre Vás správnou voľbou. Puzdrá Season so sebou prinášajú elegantnejší vzhľad vďaka zaujímavému farebnému prevedeniu. Ide o kombináciu farieb nachádzajúcich sa na puzdre. Zadná časť puzdra je priehľadná, ktorá umožňuje vyniknúť Vášmu zariadeniu. Naopak okraje puzdra sú farebné s možnosťou výberu farby, ktorá sa najviac hodí k Vášmu štýlu. Takáto farebná kombinácia pôsobí elegantne a nevtieravo, preto je vhodná aj pre ľudí, ktorí chcú nechať vyniknúť svoj mobilný telefón.


Z čoho je puzdro Season vyrobené?

Puzdro Season má tvrdé a odolné plastové prevedenie, ktoré zabezpečuje dokonalú ochranu pred poškodením a rôznymi nárazmi mobilného telefónu. Puzdro spoľahlivo prilieha k mobilnému telefónu, preto sa netreba obávať zhoršeného ovládania bočných tlačidiel. Rovnako dokonalo sú prispôsobené aj výrezy na otvory mobilného telefónu. Na bočnej strane puzdra sa nachádzajú malé otvory, ktoré sú určené na uchytenie šnúrky. Ide o ďalší benefit puzdra Season, ktorý môžete ale nemusíte využiť, záleží to od Vášho vkusu a rozhodnutia.

Ak Vás puzdro Season zaujalo rovnako ako nás, navštívte náš eshop a vyberte si svoje vlastné farebné prevedenie. Pre ešte dokonalejšiu ochranu odporúčame zakúpiť aj ochranné sklo, ktoré tiež nájdete na našom eshope.


V našich blogoch sa môžeš dozvedieť aj viac všetko čo by ťa mohlo zaujímať o puzdrách a sklách pre telefóny.

mobilNET

Kategória: Novinky