0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Ako správne nalepiť ochranné sklo na mobilný telefón?

Ako správne nalepiť ochranné sklo na mobilný telefón?

Ochranné tvrdené sklo je už v súčasnej dobe nevyhnutným doplnkom pre smartfóny. Zabraňuje poškodeniu displeja, predlžuje jeho životnosť a novo vyzerajúci vzhľad. Aby plnilo svoju ochrannú funkciu, je potrebné nalepiť ho na displej telefónu. Ako pri tom postupovať si priblížime v tomto článku.

Správna aplikácia ochranného tvrdeného skla pozostáva z viacerých krokov.

1.krok - prirovnanie a kontrola správnosti rozmerov

Po otvorení balenia priložite ochranné sklo k telefónu a presvedčte sa o správnosti jeho rozmerov pred jeho samotným nalepením. Predídete tým ďalším komplikáciám v prípade, že by sklo bolo omylom objednané na nesprávny model telefónu alebo nevyhovovalo rozmerom vášho zariadenia. Pri tomto kroku je nutné podotknúť, že ochranné sklo pokrýva len rovnú časť displeja. Je vyrobené z pevného neohybného materiálu, z tohto dôvodu nemusí pokryť zaoblené časti displejov u niektorých smartfónov.

2.krok - dôkladné očistenie displeja

Najdôležitejší krok pri aplikácii ochranného skla. Ochranné sklo musí byť nalepené na dôkladne očistený displej, aby k nemu doliehalo a netvorili sa pod ním bubliny. Pre tento účel sa v balení ochranných skiel nachádza vlhčená a suchá handrička. Najprv odstráňte nečistoty vlhčenou handričkou, suchou hanričkou odstráňte vlhkosť a prípadné uvoľnené nečistoty.

3.krok - samotná aplikácia tvrdeného skla

Z ochranného skla odstráňte fóliu a zľahka ho priložte na mobilný telefón. Prejdite zľahka prstom stredom displeja, aby sa vytlačil vzduch a ochranné sklo priľnulo k displeju. Suchou handričkou pohybmi smerom od stredu displeja k okrajom vytlačte prípadný vzduch.

Prezrite si celý postup aplikácie aj na nasledovnom videu:

V ponuke nášho e-shopu nájdete široký výber ochranných tvrdených skiel pre množstvo modelov a značiek mobilných telefónov. Určite si vyberiete to svoje.

Navštíviť e-shop a prezrieť si ponuku ochranných skiel

Kategória: Tipy, triky a návody