0Termék

Nincs termék a kosárban.

Product was successfully added to your shopping cart.

Gyakran ismételt kérdések

Ki rendelhet és hogyan a mobilNET s.r.o.- tól?

Az árunk végfelhasználók számára érhető el, azaz normál vevőink részére. Az üzleti partnereinkre természetesen más üzleti feltételek vonatkoznak. Mobiltelefon alkatrészeket, mint például LCD, flex-kábel stb. kizárólag üzleti partnereinknek árusítunk. Vállalkozóknak és üzleti partnereinknek a regisztráció kötelező. Regisztrálni a következő címen lehetséges: https://velkoobchod.mobilnet.sk. A bejelentkezési adatokat a regisztrációt követően e-mail-ben vagy telefonon keresztül kapják meg. A nagykereskedelmi árainkról automatikusan tájékoztatjuk ügyfeleinket telefonon vagy e-mailben. Regisztrációs hiányosságok esetén kérjük, hívjon minket az +421 902 946 902 telefonszámon.

Szállítás a következő napon? Meddig lehet a megrendeléseket beküldeni?

Hétfőtől péntekig 14:00 óráig a megrendelés intézése még aznap történik. Ha 14:00 óra után rendel árut, megrendelését másnap intézzük. Azokat a megrendeléseket, amelyeket pénteken 14:00 óra után küldenek be, hétfőn intézzük.

Szállít a mobilNET s.r.o. szombaton, vasárnap vagy ünnepnapokon?

A megrendelt árut hétvégén is tudjuk szállítani, de csak néhány járási székhelyre, ez a szolgáltatás kizárólag üzleti partnereinkre vonatkozik. Megrendelés esetén a szállítási feltételeket telefonon a +421 902 946 902 telefonszámon vagy e-mail-ben az info@mobilnet.sk címen szükséges egyeztetni.

Hogyan lehet a megrendelést megváltoztatni?

Ha kívánja, megváltoztatjuk a megrendelésben lévő adatokat. Küldje el ezeket az info@mobilnet.sk e-mail címre vagy hívjon minket a +421 902 946 902 telefonszámon. Kérjük, ne feledje, hogy a megrendelésben lévő adatokat abban az esetben tudjuk megváltoztatni, ha időben értesít minket, még mielőtt az áru szállítására sor kerülne.

Milyen értékben kell árut rendelnem, hogy el legyen küldve?

A megrendelt áru értéke nincs korlátozva semmilyen összeggel. ön küldhet megrendelést 1€ vagy 1000€ értékben, miközben csak a szállítás díja változik. A szállítási feltételek a következők:

Átvétel helye Kézbesítés módja Fizetési mód
Futárszolgálat, posta Személyes átvétel Utánvétel GoPay fizetőkapu
Személyes átvétel a cégünk székhelyén 1,00€
SK 3,89€ 1,00€
CZ, HU 5,99€
AT, SI, RO, HR, PL, DE, BE, NL, LU 9,99€

Az árak az ÁFÁt (20%) tartalmazzák.

Hogyan tudok fizetni a mobilNET s.r.o. online áruházában?

Az áru kézbesítése után, közvetlenül a csomagküldő szolgálatnak. Rendszeres ügyfeleinkre, vállalkozókra azok az általános fizetési feltételek vonatkoznak, mint a szokásos áruvásárlásnál.

Hogyan lehet reklamálni a hibás áruk vagy a megrendelésnél felmerülő problémák esetében?

Pontosan úgy, mint a szokásos bevásárlásnál. Valamennyi termékünkre vonatkozik az üzleti és polgári törvénykönyvben megszabott jótállási idő. Az estleges problémákat a +421 47 562 15 05 vagy a +421 902 946 902 telefonszámon próbáljuk megoldani, vagy küldje vissza a hibás terméket a mobilNET s.r.o., Sobôtka 5116/3, Rimavská Sobota 979 01 címünkre. Az utóbbi esetben fontos, hogy megadja, leírja a reklamáció pontos okát és a személyes adatait - címét, telefonszámát. Miután megkaptuk a megindokolt reklamációját, haladéktalanul elküldjük az új és hibátlan terméket. A reklamáció mechanikus sérülésre nem vonatkozik.

Milyen védelem alatt állnak a személyes adataim?

Az ön személyes adatait a mobilNET s.r.o. teljes titoktartás alatt őrzi. Az ön személyes és banki adatait rendszerünk biztosítja.

Meg tudom határozni a kézbesítés pontos időpontját?

A szállítónknak egyéni szállítási időbeosztása van, amelyet mi nem tudunk befolyásolni. Ezért nem tudjuk garantálni a kézbesítés pontos időpontját. Ezt a problémát meg tudjuk oldani személyre szabott kézbesítéssel a csomagküldő szolgálattal történő egyeztetés után.

Mi történik, ha a címzett nem elérhető?

Ha a címzett nem elérhető a megadott címen, futárunk ismételten próbálkozik a csomag kézbesítésével, vagy telefonon keresztül lép kapcsolatba a címzettel (ezért ajánlatos a megrendelésben megadni a mobil telefonszámát). Ha aznap mégsem sikerül kézbesíteni a csomagot, a futár megpróbálja másnap kézbesíteni, de csak maximum 2-szer.

Valamelyik kérdésére nem kapott választ?

Semmi gond! Küldje el kérdését az info@mobilnet.sk e-mail címre, vagy telefonáljon munkatársainknak hét minden munkanapján 8:00-16:00 óráig a +421 902 946 902 telefonszámon.