mobilNET - cégünkről

Üdvözöljük a mobilNET cég honlapján

A mobilNET s.r.o. társaság nagy- és kiskereskedelmi vállalat már 2000 óta van jelen a mobil hírközlési piacon. A mobiltelefon-tartozékokat forgalmazó piac területén, mint kiskereskedelmi üzletek hálózata jött létre, majd később az egyik legnagyobb szlovákiai társasággá nőtte ki magát. Szlovákia, Csehország, Magyarország, Ukrajna, Lengyelország, ill. Románia területén is megtalálhatóak védjeggyel ellátott termékeink. Ügyfeleink közé sorolhatjuk a következő mobilszolgáltatók képviselőit: Orange, T-Mobile, Telefonica - O2, Vodafone, Telenor, ill. a független mobilboltokat is. Vásárlóink igényeinek kielégítése céljából 2011-ben megnyitottuk webáruházunkat is. Főleg mobiltelefon, számítógép és audio tartozékokból kínálunk több mint 3000 féle árut kedves vásárlóinknak.

Társaságunk székhelyén, Rimaszombatban, 2012-ben megkezdtük a minőségi bőr alapanyagból készült termékek gyártását, amelyeket textiltokok és egyéb mobiltartozékok gyártásával egészítettünk ki. Társaságunk büszkén viseli a Made in Slovakia – Handmade megtisztelő címet. Mivel termékeink iránt egyre nagyobb az érdeklődés, az új gyártórészlegünk folyamatosan bővül, ami új munkahelyek kialakítását teszi lehetővé.

Mobilnet raktár
Mobilnet csapat
Mobilnet iroda

Management

mobilNET - general director

Rastislav Murárik

general director murarik@mobilnet.sk
mobilNET - key account manager

Petra Kuráková

key account manager kurakova@mobilnet.sk
mobilNET - area manager Slovensko

Patrik Brndiar

CSO - chief sales manager brndiar@mobilnet.sk
mobilNET - area manager Slovensko

Peter Duga

area manager Slovensko duga@mobilnet.sk
mobilNET - warehouse manager

Roman Kosorín

warehouse manager kosorin@mobilnet.sk
mobilNET - office manager

Lucia Bystrianska

office manager bystrianska@mobilnet.sk
mobilNET - chief accountant

Jana Dzianová

chief accountant uct@mobilnet.sk
mobilNET - purchasing manager

Miroslav Dzian

purchasing manager dzian@mobilnet.sk
mobilNET - graphic designer

Jozef Slovák

senior graphic designer slovak@mobilnet.sk
mobilNET - web administrator

Ladislav Svetlík

web administrator eshop@mobilnet.sk
RedAnt & Sturdo Business Representative

Daiana Shagambayeva

RedAnt & Sturdo business representative daiana@redant.sk

Zuzana Jánová

RedAnt production manager info@redant.sk

Társaságunk története

Cégünk története

Első kiskereskedelmi boltunkat 2000-ben nyitottuk meg Rimaszombatban. Néhány hónappal később újabb boltok jöttek létre a környező városokban, mígnem kiskereskedelmi üzletünk száma hétre emelkedett. Boltjainkban a kezdetektől érzékelhető volt ügyfeleink elégedetlensége az akkori beszállítók szolgáltatásainak minőségével. Az akkori piaci igények és elvárások kieszközölték, hogy 2002-ben létrehozzuk a saját nagykereskedelmi cégünket, a mobilNET-et, amely kezdetben kizárólag a saját üzlethálózatunkat volt hivatott áruval ellátni. Ez az üzlethálózat, amely 7 üzletből tevődött össze, "MOBILARIUM" név alatt működött. A cég alaptőkéje akkoriban száz eurós nagyságrendű volt, azonban az akkori tulajdonosoknak alaptőkére volt szükségük, hogy a piac igényeinek megfelelő vállalkozásba tudjanak kezdeni, ezért 2003-ban eladták a MOBILÁRIUM kiskereskedelmi üzlethálózatukat. Az így megszerzett alaptőkét aztán beruházásként használták fel egy új cég, a mobilNET társaság megalakulásához. 2004 elején a társaság megszerezte jelenlegi jogi státuszát és a cégbíróságon, mobilNET s.r.o. néven került bejegyezésre. Az azóta eltelt időszakban a társaság bővítette munkatársainak számát és fokozatosan kiküszöbölte a kezdeti nehézségeket is. A társaság növekedésének ütemével arányosan növekedett piaci részesedésének aránya is.

Társaságunk életéből

 

A mobilNET hosszú távú törekvései közé tartozik, hogy fejlessze a belső szintű vállalati folyamatokat és javítsa munkatársai munkakörülményeit.

Évente kétszer cégrendezvényeken veszünk részt. Együtt pihenünk, szórakozunk, közös élményeket szerzünk, legyőzzük a váratlan kihívásokat.

Ezenkívül munkatársaink különböző oktatások keretében rendszeresen képzik magukat. Értékeljük kitartó munkakedvüket és a mindennapi munkába vetett energiájukat.

Karrier

mobilNET karrier

A mobilNET jól működő, dinamikus, modern társaság, amely teljes értékű partnere számos mobilszolgáltatónak, üzletházláncnak, nagykereskedelmi cégeknek és kiskereskedelmi vállalkozásnak egyaránt. Társaságunk jelentős részesedést vállal az említett cégek mobiltartozékainak forgalmazásában, sőt, ez a részesedés fokozatosan növekvő tendenciát mutat. Az új, főleg külföldi piacaink bővülése következtében lehetőségünk van cégünk munkaerőlétszámát is folyamatosan bővíteni. Ezért állandó jelleggel keressük azokat az új munkaerőket, akik képesek, hajlandóak minőségi munkával kivenni részüket a kereskedelemi, termelési, műszaki és a fejlesztési osztályainkon végzendő feladatokból, ezzel is öregbíteni társaságunk jó hírnevét.

Az életrajzokat a következő email címre küldhetik el az érdeklődők: kariera@mobilnet.sk