0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Sturdo univerzálny držiak na mobil do auta Nano

Sturdo univerzálny držiak na mobil do auta Nano

V dnešnom blogu sa opäť zameriame na držiaky do auta. Tentoraz si posvietime na Sturdo Nano držiak. Ide o univerzálny držiak do auta pre mobilné zariadenie, ktorý si spoľahlivo plní svoju funkciu. V prospech kvality držiaka hovoria samotné čísla predaných kusov, ktoré prekročili 15 000 tisíc.

Sturdo stojan do auta má elegantné čierne prevedenie, čo znamená, že sa hodí do každého interiéru bez toho, aby budil veľkú pozornosť na palubovej doske Vášho auta, prípadne na čelnom skle. Nano podložka zabezpečuje dokonalé priľnutie k ľubovoľnému povrchu v aute, preto je len na Vašej preferencii, kde si držiak umiestnite. Veľkou výhodou je, že samotná nano podložka je umývateľná, nemusíme sa báť jej poškodenia, ani toho, že by sa jej priľnavosť zmenšila. Stačí keď nano podložku chytíte a utriete handričkou alebo opláchnete vodou.

Ako nastaviť univerzálny držiak Nano?

Držiak Nano je ľahko ovládateľný. Je možné ho ovládať aj jednou rukou či už pri manipulácií vkladania alebo vyťahovania telefónu zo stojanu. Túto vlastnosť držiaka oceníme pri samotnom šoférovaní. Pýši sa širokou roztečou čeľustí: 55 - 97 mm, do ktorej nie je problém umiestniť akýkoľvek telefón, teda aj taký, ktorý má väčšie rozmery.

Držiak Nano prichytíme o čelné sklo, prípadne iné preferované miesto vo vozidle jednoduchým spôsobom. Prísavku jemne pritlačíme na daný povrch. Odporúčame, aby bol povrch čistý a hladký, aby sme docielili čo najlepšiu priľnavosť. Dôležité je umiestniť držiak na miesto, ktoré Vám nebude brániť pri výhľade na vozovku.

Ako poskladať univerzálny držiak Nano?

V balení sa nachádza držiak rozložený na tri časti. Nájdete tam hlavicu, maticu a telo stojana s prísavkou. Pripravili sme si pre Vás podrobný návod na zloženie Vášho nového univerzálneho držiaka.

1. V balení sa nachádza rozložený stojan, pozostávajúci z troch častí: 1. Hlavica, 2. matica, 3. Telo stojana s prísavkou

2. Opatrne vyberte všetky diely stojana z penovej podložky balenia a zoraďte ich podľa obrázka. Navlečte maticu na hrdlo kĺbu a následne nasaďte hlavicu na guľový kĺb až kým nezapadne.

3. Maticu jemne zakrúťte do závitu hlavice tak, aby ste nezabránili pohybu hlavice pri určovaní správnej polohy.

4. Pozíciu hlavice je možné určiť natočením do všetkých smerov. Po nastavení správnej polohy hlavicu zafixujte dotiahnutím matice.

5. Pri uchytení stojana o čelné sklo vozidla jemne pritlačte prísavkou na čistý a hladký povrch. Lepivý povrch jemne prichytí stojan, zaklopením poistky stojan pevne zaistíte.

Uchopenie telefónu

Za jednu z výhod považujeme aj „poriadne uchopenie telefónu“ po stranách držiaka, ktoré držia telefón v stojane. Po krajoch sa nachádzajú gumené podložky, ktoré nielen perfektne držia telefón pri výtlkoch na cestách, ale aj chránia telefón pred poškriabaním.

Výhody:

  • Nano podložka- výhodou je samozrejme nano podložka, ktorá priľne takmer na akýkoľvek povrch + pri zašpinení nano podložky postačuje opláchnutie studenou vodou.
  • Veľká rozteč- do držiaku sa zmestí telefón všetkých rozmerov.
  • Zmäkčená guma po okrajoch držiaka zabezpečuje stabilitu a pevný úchop telefónu.
  • Držiak Nano je ľahko ovládateľný jednou rukou, čo vodiči ocenia najmä počas jazdy.

Zdroj: https://sturdo.com/


mobilNET

Kategória: Tipy, triky a návody