0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Silikónové puzdro na mobil Soft

Silikónové puzdro na mobil Soft

Každý z nás dobre vie, že trh ponúka veľké množstvo rôznych druhov a variácií a preto nie je vždy jednoduché siahnuť po správnom type, ktorý by bol pre nás a aj náš mobilný telefón ideálnym. Práve preto sme sa rozhodli postupne Vám priblížiť niektoré typy puzdier, ktoré majú pridanú hodnotu a určitými vlastnosťami sa od bežných puzdier odlišujú. Ponúkajú pridanú hodnotu pre Vaše zariadenie a tým aj pre Vás samotných, o ktorých by ste mali vedieť. Poďme sa na to spolu pozrieť.

O aké puzdro ide?

V dnešnom blogu by sme Vám radi predstavili puzdro z edície Soft. Už samotný názov indikuje, v čom bude spočívať jeho výnimočnosť. Povrch puzdra je potiahnutý jemným silikónom, ktorý je príjemný na dotyk. Táto vlastnosť puzdra je benefitom skôr pre Vás a Vaše ruky ako pre samotný mobilný telefón, napriek tomu považujeme túto vlastnosť za veľmi vítanú. Každý z nás mobilný telefón používa denne, pre niektorých je dokonca ich prácou, a preto ho v rukách držia celý deň. Pre kvalitnú a nerušenú prácu, ale aj zábavu je preto dôležité, aby sa Vám puzdro nešmýkalo, nepotilo v rukách a následne sa nelepilo. S puzdrom Soft sa toho netreba obávať, je určite vhodnou voľbou.

Aké benefity poskytuje puzdro Soft pre mobilný telefón?

Napriek spomenutým výhodám pre majiteľov puzdra Vás určite zaujíma, aké benefity poskytuje pre Vaše zariadenie.

  • Vnútorná strana puzdra obsahuje výstelku z jemného mikrovlákna, ktorá pomáha chrániť telefón pred nárazmi a poškrabaním. Vás telefón je preto ako ,,v bavlnke“ a nehrozí mu žiadne poškodenie.
  • Materiál, z ktorého je puzdro vyrobené je flexibilný a poskytuje dokonalú ochranu pre Vaše zariadenie vďaka vysoko kvalitnému TPU, tekutému kremíku a mikrovláknu nachádzajúcemu sa na vnútornej strane puzdra.
  • Samozrejmosťou u tohto typu puzdier je to, že perfektne priľahnú k mobilnému telefónu, čím zabezpečuje, že funkcie Vášho zariadenia (hlasitosť, zablokovanie a pod.) nebudú puzdrom obmedzované.
  • Puzdro je o málo hrubšie ako klasické puzdra, ktoré neposkytujú tak kvalitnú ochranu, ale je potrebné povedať, že napriek tomu nepridáva na objeme telefónu ani nevytvára problém s pohodlným úchopom.


Ak Vás puzdro Soft zaujalo rovnako ako nás, navštívte náš eshop a vyberte si z ponuky farieb tú pravú pre Vás a Vaše zariadenie.

mobilNET

Kategória: Odporúčame