0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Nové modely smartfónov iPhone

Nové modely smartfónov iPhone

Včera predstavila spoločnosť Apple na tradičnom evente dlhoočakávané novinky. Hlavným ťahákom bola trojica nových zariadení iPhone. V priebehu eventu boli predstavené 3 nové modely: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max.

iPhone 11

iPhone 11

iPhone 11 je nástupníckym modelom najpopulárnejšieho iPhonu XR. Má podobný dizajn, dostupný bude bude v šiestich farbách – fialovej, bielej, zelenej, žltej, čiernej a červenej. V porovnaní so svojim predchodcom sa najväčšia zmena prejavila na fotoaparáte - je duálny, k 26mm klasickému objektívu pribudol 13mm širokouhlý. Oba disponujú 12-megapixelovým senzorom. Fotoaparát neponúka optický zoom, ale umožní dvojnásobné oddialenie - do záberu sa “zmestí viac” ako pri základnom objektíve. Nočný mód umožňuje vytvárať lepšie zábery aj pri slabších svetelných podmienkach.

Ďalšou zmenou je zvýšenie výkonu vďaka inovovanému čipu A13 Bionic. Výrobca zároveň deklaruje vyššiu výdrž batérie. Vylepšená je aj vodotesnosť zariadenia.

iPhone 11 Pro a Pro Max

iPhone 11 Pro je nástupcom modelu iPhone XS. Je podobného tvaru a rozmeru, zadná strana je matná. Môžete si ju zakúpiť v štyroch farbách - zelenej, striebornej, zlatej a čiernej. Uhlopriečka displeja je 5.8 palcov. U verzie Pro Max 6.4 palcov.

Podobne ako pri modeli iPhone 11 sa najväčšia zmena prejavila pri fotoaparáte. Na zadnej strane nájdete 3 objektívy s 12-megapixelovým senzorom: 13mm širokouhlý objektív, 26mm štandardný objektív alebo 52mm teleobjektív. Vylepšený je aj systém samotného fotografovania: 4 zábery s krátkou expozíciou vytvorí telefón už pred samotným stlačením spúšte. Po jej stalčení vygeneruje ďalšie 4 fotky a 1 fotku s dlhým časom expozície. Nový procesor A13 Bionic zábery spracuje a spojí do jednej výslednej fotografie s menším šumom a s dôrazom na ostrejšie detaily.

Uvedené modely majú kvalitnejší displej s označením Super Retina XDR, ktorý ponúka pri spotrebe energie nižšej o 15% lepší jas a kontrast. Displej chráni vylepšené tvrdené sklo.

Vyššia výdrž batérie sa prejaví v porovnaním s predchádzajúcimi modelmi. Pri iPhone 11 Pro by to malo byť o hodinu, pri verzii Max až 4 hodiny oproti svojim predchodcom.

My sme na nové modely iPhonov pripravení, v našej ponuke už nájdete puzdrá pre všetky uvedené modely.

iPhone 11

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro Max

Kategória: Novinky