0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
NFC technológia v puzdrách na mobil

NFC technológia v puzdrách na mobil

Aplikovanie moderných technológií do predmetov bežného používania uľahčuje v mnohých prípadoch používateľom život. Zaujímavým počinom v tomto smere je vybavenie puzdier na mobilný telefón NFC čipom. Nápad pochádza z dielne slovenského výrobcu Red Ant, ktorý je známy produkciou prémiových, ručne šitých puzdier a doplnkov pre mobilné zariadenia. Technológia NFC je známa na celom svete, nachádza sa vo väčšine nových smartfónov už niekoľko rokov. Je používaná hlavne v oblasti bankovníctva a platobných kariet. Jej nenáročnosť a jednoduchosť však otvárajú ďalšie možnosti využitia. Výrobca túto technológiu upravil a pomocou vlastnej aplikácie využil ako nástroj na identifikáciu výrobkov a predmetov. Pre prácu s NFC čipom slúži špeciálne vyvinutá aplikácia Contact Maker, ktorú si môžete bezplatne stiahnuť pomocou QR kódu priloženého v návode alebo kliknutím na nasledovný odkaz. NFC čip je kompatibilný s operačným systémom Android.

Get NFC ContacMaker

Príklady využitia NFC čipov:

1.príklad: Predstavte si, že sa vám stratí váš mobilný telefón, alebo počítač. Poctivý nálezca ani pri najlepšom úmysle nevie, komu a ako ho môže vrátiť. Väčšina takýchto zariadení je zablokovaná bezpečnostným kódom, ku ktorému sa nálezca bežne nedostane. Načítaním NFC čipu na puzdre za pomoci iného mobilného zariadenia sa objaví váš kontakt s menom a telefónnym číslom. a základe ktorého vás môže nálezca kontaktovať.

2.príklad: NFC puzdro môžete využívať ako praktickú elektronickú vizitku na obchodných stretnutiach. Po priložení mobilného telefónu k vyznačenému miestu NFC sa v telefóne vášho obchodného partnera zobrazia vaše kompletné údaje, ktoré si môže bez problémov uložiť do kontaktov.

Širokú ponuku NFC puzdier nájdete aj v našom sortimente, navštívte náš e-shop.

NFC puzdrá Red Ant

Kategória: Novinky