0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
NFC stojan do auta s navigáciou Sygic [INFO]

NFC stojan do auta s navigáciou Sygic [INFO]

Stojan

Dizajn a funkcionalita produktov Sturdo sa vždy zameriavala na vysoký používateľský komfort. Sú vyrábané z prémiových materiálov a zároveň využívajú najnovšie technológie. V tomto duchu bol vytvorený aj stojan do auta s integrovaným NFC čipom, ktorý spúšťa navigáciu Sygic Premium okamžite po umiestnení telefónu do stojanu. Samotnú navigáciu nemusíte zháňať ani kupovať, získate ju zdarma ako súčasť balenia pri kúpe stojanu.

Stojan do auta Sturdo Pro Sport

Predná strana hlavice sa skladá z tvrdenej peny a čeľustí, ktoré sú vystužené červenými protišmykovými gumami, ktoré čiastočne pohlcujú vibrácie vznikajúce počas jazdy. Pena zabráni vzniku škrabancov a poškodenia zadnej strany telefónu.

Stojan do auta Sturdo Pro Sport - rotacia

Vrchné rameno sa uvoľnuje o 35mm stlačením poistky na zadnej strane hlavice. Spodné čeľuste hlavice sa dajú v protismere otáčať v rozmedzí 30 stupňov. Pozíciu hlavice je možné nastaviť natočením do všetkých smerov. Uchytenie pomocou troch čeľustí zjednodušuje manipuláciu so stojanom jednou rukou. Hlavica je kompatibilná s rozmermi telefónov od 55 x 120mm do 80 x 155mm. Prísavka so špeciálnou nano vrstvou má mimoriadne pevné uchytenie, dokonale priľne k rozličným povrchom. Pomocou nano podložky je možné pripevniť stojan na čelné sklo ako aj prístrojovú dosku vozidla.

Kliknutím na obrázok zobrazíte jeho plnú veľkosť.

Navigácia Sygic Premium

Navigáciu Sygic Premium s doživotnou licenciou získate kúpou stojana ZDARMA. Obsahuje širokú škálu užitočných funkcií, ktoré vám bezpčne a jednoducho doraziť do cieľa.

Doživotné bezplatné aktualizácie máp

Sygic

S najnovšími mapami uloženými v telefóne sa nemusíte báť, že stratíte signál a navigácia sa preruší. Sygic bezplatne aktualizuje mapy niekoľkokrát ročne, aby ste mali vždy aktuálne mapy s najnovšími údajmi o cestnej sieti a bodoch záujmu. Navigácia so starými mapami môže spôsobiť nepríjemné komplikácie. Môžete zle odbočiť, stratiť sa alebo dostať úplne zbytočnú pokutu kvôli zmene maximálnej povolenej rýchlosti. Mapy sú aktualizovanéniekoľkokrát ročne, aby ste predišli takýmto nepríjemnostiam na cestách. Obsahujú informácie o cestách, rýchlostných obmedzeniach, dopravných predpisoch, bodoch záujmu (POI) a stacionárnych radaroch.Aktualizácie máp sú dostupné pre všetkých používateľov Sygic GPS Navigácie úplne zadarmo. Aktualizácia máp vyžaduje iba zopár jednoduchých krokov. Aktualizujte si mapy predtým, ako vyrazíte na cestu, aby ste sa vyhli nečakaným prekvapeniam na vašej trase.

Hlasová navigácia

Nechajte sa navigovať presnými hlasovými inštrukciami, aby ste sa mohli plne sústrediť na cestu. Nasledujte detailné navigačné pokyny a do vášho cieľa sa dostanete pohodlne a bezpečne. Hlasová navigácia poskytuje jasné inštrukcie, napríklad o zmene smeru alebo vzdialenosti do najbližšieho manévru. Navigácia poskytuje aj názvy ulíc, takže okrem vzdialenosti a smeru jazdy budete počuť aj názov ulice či cesty, na ktorú máte odbočiť. Hlasová navigácia s detailnými inštrukciami je dostupná vo viac ako 40 jazykoch. Jazyk si môžete nastaviť v Menu -> Nastavenia -> Regionálne -> Hlas.

Sygic

Rýchlostné upozornenia

Dodržiavať maximálnu povolenú rýchlosť je nesmierne dôležité. Aj najzodpovednejšiemu šoférovi sa však niekedy stane, že si nevšimne značku a nie je si istý, aká je aktuálna povolená rýchlosť. Keď jazdíte so Sygic GPS Navigáciou, maximálnu povolenú rýchlosť budete vždy vidieť na obrazovke a navyše dostanete varovanie vždy, keď prekročíte povolenú rýchlosť. Vizuálne a akustické varovanie vás upozorní pri prekročení maximálnej povolenej rýchlosti. Pre zvýšenie bezpečnosti vás Sygic vopred upozorňuje aj na blížiacu sa zmenu maximálnej povolenej rýchlosti, aby ste mohli včas zareagovať. Sygic GPS Navigácia zvyšuje vašu bezpečnosť aj pri prejazde ostrými zákrutami. Dostanete upozornenie, keď do zákruty idete príliš rýchlo a navigácia vám tiež odporučí optimálnu rýchlosť, ktorou by ste do zákruty mali ísť. Okrem upozornení na prekročenie rýchlosti ponúka Sygic GPS Navigácia aj upozornenia na blížiace sa rýchlostné radary, aby ste sa vyhli zbytočným pokutám za rýchlosť.

Aktuálne dopravné informácie

Najlepší spôsob, ako sa vyhnúť zdržaniam na ceste, je šoférovať so spoľahlivými dopravnými informáciami. Sygic ponúka doživotnú službu Traffic, s ktorou sa vyhnete každej zápche. Neuveriteľne presné dopravné informácie sa generujú na základe údajov od viac ako 400 miliónov šoférov. Tieto informácie sú poskytované spoločnosťou TomTom a aktualizujú sa každé 2 minúty, aby ste vždy vedeli:

  • Kde je zhustená premávka
  • Koľko sa zdržíte
  • Ako sa vyhnúť zdržaniu vďaka automatickým návrhom na rýchlejšie trasy

Pri pohľade na mapu uvidíte červené a žlté čiary, ktoré zobrazujú hustotu premávky. Pri plánovaní cesty vyberie aplikácia najvýhodnejšiu trasu, aby ste sa vyhli dopravným zápcham. Vaša trasa sa automaticky prepočítava na základe aktuálnej dopravnej situácie. Ak sa na vašej plánovanej trase objaví nová prekážka alebo zdržanie, navigácia vám ihneď navrhne novú trasu. Keď potvrdíte návrh rýchlejšej trasy, cesta sa prepočíta.

NFC stojan s navigáciou Sygic Premium môžeš teraz získať za výhodných 37,77€ v našom eshope s prepravou ZDARMA.

Do eshopu

Kategória: Novinky