0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Najlepšie doplnky pre tvoj mobil.

Najlepšie doplnky pre tvoj mobil.

Mobilné príslušenstvo nie je len o praktickosti, funkčnosti a spoľahlivosti, ale aj o vašom osobitom štýle. Asi každý vlastník mobilného telefónu, vlastní aspoň jeden doplnok k nemu. Aké sú tie najobľúbenejšie doplnky k telefónom?

Obal na mobil

Väčšina majiteľov mobilného telefónu si vyberá obal na mobil, tak aby chránil svoje zariadenie a zároveň ho odlíšil od ostatných. Praktickosť a štýlový dizajn tohto príslušenstva odôvodňuje prečo je tak populárny. V našej ponuke objavíte rôzne varianty obalov na mobil pre mnoho populárnych modelov. Štýlové, odolné a spoľahlivé kryty pre telefóny si treba vybrať podľa modelu zariadenia. Obal na mobil je všeobecne najpoužívanejší doplnok. Nie je sa čo čudovať, keďže vykonáva bezpečnostnú funkciu pre telefón a zdôrazňuje štýl jeho majiteľa. Poslednej dobe patria medzi puzdrá aj puzdra s vlastným dizajnom kde sa Vašej kreativite nekladú žiadne zábrany a na puzdre môžete mať čo len chcete.

Powerbanky

Prenosné externé batérie alebo powerbanky sú univerzálne nabíjačky pre mobilné prístroje:

  • smartphony
  • tablety
  • fotoaparáty a videokamery
  • hudobné prehrávače

Powerbanka umožňuje používať rôzne zariadenia počas cestovania alebo služobných ciest, keď sa nedá použiť zásuvka.

Slúchadlá

Hudba, audio knihy a komunikácia, to je príklad pre využitie slúchadiel. V súčasnosti ich používa každý užívateľ mobilného telefónu. Slúchadlá si je možné vybrať podľa svojich požiadaviek na dizajn, kvality zvuku, účelu a ďalších technických vlastností.

Ochranné sklo

Obrazovky sú v každom modernom mobilnom telefóne vystavené rôznym mechanickým poškodeniam, často sa na ňom objavujú škrabance alebo dokonca praskliny. Aby ste ju chránili, musíte na obrazovku nalepiť ochranné sklo alebo ochrannú fóliu. Každý model telefónu má svoj vlastný jedinečný tvar obrazovky, takže ľudia často čelia problému, vybrať najlepšie ochranné sklo pre telefón. Obrovská ponuka ochranných skiel a fólii, ktorú nájdete na našej stránke, vám umožňuje rýchlo si vybrať požadovanú možnosť.

Stojany a držiaky na mobily

Sú šikovné a dajú sa používať na rozličných miestach a v rôznych situáciách, čím výrazne zvyšujú komfort každodenného používania telefónu. Jednotlivé typy držiakov na telefón navyše môžu mať aj ďalšie funkcie. Držiaky na mobil slúžia na ľahšiu manipuláciu s telefónom. Sú zároveň bezpečné, pretože chránia zariadenie pred tým, aby Vám nevypadlo z rúk. Rozlišujeme totiž medzi viacerými držiakmi či stojanmi. Konkrétne ide o držiaky na mobil do auta, držiaky na bicykel alebo na motorku, stolové držiaky na mobil, popsockety alebo selfie tyče. Každý jeden držiak je pritom určený na odlišné zaobchádzanie a využijete ho pri rôznych situáciách.











mobilNET

Kategória: Odporúčame