0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Odporúčame: nabíjací wireless stojan do auta

Odporúčame: nabíjací wireless stojan do auta

Je výborné, keď sa podarí spojiť dve skvelé technologické vychytávky do jednej. Uvedené príslušenstvo potom prináša vyšší komfort pre užívateľa, ktorý môže využívať vlastnosti viacerých produktov v jednom. Presne o tento prístup sa jedná aj v prípade stojanu do auta vybavenom bezdrôtovým nabíjaním smartfónov.

Nabíjací stojan z našej ponuky má niekoľko výhod. V prvom rade je jednoduchý a všestranný, jeho instaláciu zvládne každý bez akýchkoľvek problémov. Vďaka priloženým adaptérom si môžete zvoliť spôsob upevnenia:

  • do vetracej mriežky automobilu
  • nalepením na prístrojovú dosku alebo čelné sklo automobilu

Adaptéry sú vybavené otočným kĺbom a upevňovacou maticou pre nastavenie komfortného uhla používania a jeho následnú fixáciu.

Samotný držiak uchytáva zariadenie pomocou troch ramien. Umiestnenie vykonáte položením telefónu na spodné rameno. Jemným tlakom smerom nadol sa pomocou vnútorného mechanizmu pritiahnu bočné ramená k jeho telu. Pre uvoľnenie vykonajte tento postup v opačnom poradí.


V tele držiaku sa nachádza bezdrôtová nabíjačka. Ak chcete túto funkciu využívať, pripojte stojan k autonabíjačke. Na tento účel slúži micro USB vstup, ktorý nájdete na bočnej strane držiaku a priložený kábel. Telefón sa po umiestnení do stojanu začne nabíjať**. Nabíjanie je rýchle s výkonom 10W a nabíjacím prúdom 2A, stojan je vybavený ochranou proti nadmernému nabitiu batérie.

Súčasťou balenia je kvalitný micro USB kábel s textilnou povrchovou úpravou, ktorá zabráni jeho samovoľnému zauzleniu.

Stojan si aktuálne môžete zakúpiť v našom eshope s 20% zľavou len za 31.99 €.


** Týka sa len kompatibilných telefónov podporujúcich bezdrôtové (wireless) nabíjanie so štandardom Qi. Informácie o kompatibilite nájdete v manuáli telefónu, na webových stránkach výrobcu alebo u predajcu zariadenia. Informatívny zoznam vybraných smartfónov podporujúcich bezdrôtové nabíjanie nájdete v tomto článku.

Kategória: Odporúčame