0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Magnetický stojan do auta, ktorý stojí za to

Magnetický stojan do auta, ktorý stojí za to

Magnetický stojan Sturdo

Stojan do auta výrazne zjednodušuje používanie smartfónu počas šoférovania. Je nevyhnutným predpokladom pre bezpečnú a ničím nerušenú jazdu. Nový prírastok do rodiny stojanov Sturdo je spoľahlivý pomocník, vďaka ktorému bude Váš telefón pevne ukotvený na vetracej mriežke automobilu. Vyznačuje sa elegantným minimalistickým dizajnom, v interiéri automobilu nepôsobí rušivo. Je navrhnutý pre univerzálne použitie, na jeho magnetickú hlavicu umiestnite akýkoľvek smartfón bez rozdielu typu alebo veľkosti. Ak vlastníte viac smartfónov, viete ich používať bez nutnosti zmeny nastavenia stojana. Ani použitie zadného ochranného puzdra na mobile nie je prekážkou pre jeho pevné umiestnenie.

Vylepšené uchytenie = výnimočná stabilita

Novinka prináša vylepšený systém uchytenia obohatený o podperné rameno. O samotné uchytenie do mriežky sa stará dvojica nastaviteľných vidlíc. Kombinácia uvedených prvkov zaručuje výnimočnú stabilitu stojanu počas jazdy. Dizajnéri pri jeho navrhovaní mysleli aj na rôznorodosť ventilačných mriežok v interiéri vozidla. Stojan je konštrukčne vyhotovený tak, aby ste ho pohodlne umiestnili do vertikálnej i horizontálnej vetracej mriežky. Komfortné nastavenie do požadovaného uhla je samozrejmosťou – pozíciu hlavice je možné určiť natočením do všetkých smerov v rozsahu 70°.

V hlave všetko v poriadku

Okrúhla hlavica stojanu je vybavená výnimočne silným magnetom. S jeho pomocou umiestnite smartfón na stojan rýchlo a bez námahy. Telefón ostáva pevne ukotvený aj pri prechode cez väčšie terénne nerovnosti. V balení nájdete 3 ks uchytávacích oceľových plieškov. 2 ks sú opatrené samolepiacou vrstvou, pomocou ktorej ich prilepíte na puzdro alebo priamo na telefón. Väčší obdĺžnikový pliešok sa vkladá pod zadné puzdro smartfónu. Aby ste si jeho použitím nepoškodili samotný telefón, je vybavený mäkkou vrstvou z mikrovlákna.

Kompatibilita stojanov Sturdo

Stojany od značky Sturdo prinášajú ešte jeden benefit – sú vzájomne kompatibilné. To znamená, že hlavice a základne jednotlivých typov stojanov je možné navzájom kombinovať. Napríklad hlavicu z magnetického stojanu môžete skombinovať so základňou, ktorá sa priliepa na sklo alebo prístrojovú dosku automobilu. Pozrite si nasledovné video, v ktorom sú zobrazené všetky dostupné variácie:

Magnetický stojan do auta je dostupný v našom eshope. V prípade objednávky je preprava na miesto určenia ZDARMA. Prajeme Vám veľa šťastných a pohodových kilometrov.

Navštíviť stránku produktu

Článok bol uverejnený so súhlasom portálu www.sturdo.com.

#stojan, #do auta Kategória: Novinky