0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
Držiak na telefón do auta Sturdo Pro Sport

Držiak na telefón do auta Sturdo Pro Sport

Stojan do auta Sturdo Pro Sport. Elegantný a športový vzhľad, pevné uchytenie a komfortné ovládanie sú vlastnosti, ktoré nenechajú chladným žiadneho milovníka rýchlych kolies. Predná strana hlavice sa skladá z tvrdenej peny a čeľustí, ktoré sú vystužené červenými protišmykovými gumami, ktoré čiastočne pohlcujú vibrácie telefónu počas jazdy. Pena zabraňuje škrabancom na zadnej strane telefónu. Vrchné rameno sa uvoľňuje o 35mm stlačením poistky na zadnej strane hlavice. Spodné čeľuste hlavice sa dajú v protismere otáčať v rozmedzí 30°. Pozíciu hlavice je možné určiť natočením do všetkých smerov.

Prísavka s nano vrstvou “nano podložka” má mimoriadne pevné uchytenie, preto dokonale priľne k rozličným povrchom. Pomocou nano podložky je možné pripevniť stojan aj na prístrojovú dosku s rôznym typom povrchu. Uchytenie pomocou troch čeľustí zjednodušuje manipuláciu so stojanom jednou rukou. Hlavica je kompatibilná s rozmermi telefónov od 55 x 120 mm do 80 x 155 mm. Uchytenie pomocou troch čeľustí zjednodušuje manipuláciu so stojanom jednou rukou. Hlavica je kompatibilná s rozmermi telefónov od 55 x 120 mm do 80 x 155 mm. Sturdo Pro Sport stojan si môžete zaobstarať už od 12,99€.


Stojany od značky Sturdo prinášajú ešte jeden benefit.

Sturdo stojany do auta prinášajú ešte jeden benefit – sú vzájomne kompatibilné. To znamená, že hlavice a základne jednotlivých typov stojanov je možné navzájom kombinovať. Napríklad hlavicu z magnetického stojanu môžete skombinovať so základňou, ktorá sa priliepa na sklo alebo prístrojovú dosku automobilu. Pozrite si nasledovné video, v ktorých sú zobrazené všetky dostupné variácie.

Kombinácie je možné vytvoriť z nasledujúcich stojanov. (obrázky slúžia na pre link k produktom)


mobilNET

zdroj článku: Sturdo.com

Kategória: Odporúčame