0Item(s)

V košíku nie sú žiadne položky.

Product was successfully added to your shopping cart.
Swipe to the left
10 dôvodov, prečo prilepiť ochranné sklo na displej telefónu

10 dôvodov, prečo prilepiť ochranné sklo na displej telefónu

Sklenená fólia Q skloPri každodennom používaní telefónu dochádza k drobným poškodeniam a škrabancom, ktorým sa jednoducho nevyhnete. Keď k tomu pripočítame možnosť, že telefón občas nedopatrením spadne na zem, je namieste porozmýšľať o jeho adekvátnej ochrane. Okrem celkovej ochrany, ktorú zabezpečíte použitím vhodného puzdra, je potrebné venovať zvýšenú pozornosť jeho displeju. Jedná sa o najdôležitejšiu a pritom najzraniteľňejšiu časť smartfónu. Použitím tvrdeného temperovaného skla Q sklo (sklenenej fólie) výrazným spôsobom znížite riziko jeho poškriabania i vážnejšieho poškodenia.

Uvádzame niekoľko dôvodov, prečo využiť práve tento ochranný prvok:

1. Displej zostane nezmený aj po niekoľkých rokoch používania

Použitím ochranného skla docielite, že displej Vášho telefónu zostane nezmený aj po dlhodobom používaní. Keďže väčšina činností telefónu je spätá práve s displejom, je jeho čistý a ničím nerušený vzhľad nevyhnutnosťou. Bonusom je aj zachovanie hodnoty telefónu. Túto skutočnosť oceníte pri prípadnom predaji v budúcnosti.

2. Ochráni displej od závažnejšieho mechanického poškodenia

Na rozdiel od bežných fólií dokáže tvrdené sklo zabrániť vážnejšiemu poškodeniu displeja napríklad pri páde zariadenia. Tým šetrí starosti so servisom telefónu a nezaťažuje vašu peňaženku zbytočnými nákladmi na jeho opravu.

3. Má mimoriadne odolný povrch

Temperované sklo je vyvinuté tak, aby v maximálne možnej miere odolávalo vplyvom vonkajšieho prostredia. Má tvrdý, oteruvzdorný povrch, ktorý je odolný voči škrabancom. Na telefóne vydrží dlhú dobu bez akejkoľvek viditeľnej zmeny. Pomôže udržať vzhľad vášho telefónu v top forme.

Temperované sklo Q sklo

4. Je tenké

Sklo vďaka svojej hrúbke 0,25 mm nezvyšuje viditeľným spôsobom celkovú hrúbku zariadenia. Zostáva "nenápadným pomocníkom" pracujúcim pre Váš telefón.

5. Má zaoblené rohy

Zaoblené rohy po obvode celého skla zabezpečia, že sa nezačne samovoľne odliepať pri vyťahovaní z vrecka alebo puzdra, či pri bežnej manipulácii.

6. 100%-ná priehľadnosť

Tvrdené sklo je dokonale priehľadné. Po nalepení na smartfón nezmení parametre displeja ako farebnosť, teplotu farieb, jas alebo kontrast.

7. Zaručuje plnú funkčnosť telefónu

Svojím tvarom je Q sklo dokonale prispôsobené tvaru displeja. Veľký dôraz sa kladie na precízne vyrezané otvory, ktoré zodpovedajú reproduktorom, senzorom a ďalším ovládacím a funkčným prvkom telefónu. Po nalepení skla tak neprídete o žiadnu z funkcií, ktorú Vám telefón ponúka.

8. Bezproblémová aplikácia

Ochranné sklo je potrebné nalepiť na displej zbavený prachu a nečistôt. Aplikáciu je ideálne vykonať ihneď po kúpe a rozbalení zariadenia. Keďže toto nie je vždy možné zabezpečiť, priložili sme do každého balenia sadu prostriedkov pre bezproblémové nalepenie ochranného skla: multifunkčnú utierku z mikrovlákna, suchú a vlhčenú handričku, odstraňovač prachu - samolepku, stierku.

Temperované sklo Q sklo

9. Pevný a elegantný obal

Sklá sú dodávané v pevnom plastovom uzatvárateľnom obale, čo znižuje riziko ich poškodenia pri distribúcii.

10. Odstránenie bez stôp

Sklo po odlepení nezanecháva na telefóne trvalé stopy, ktoré by nebolo možné odstrániť.

Ako nalepiť ochranné sklo na displej telefónu

V ponuke nášho e-shopu nájdete široký výber ochranných skiel pre veľké množstvo modelov a značiek mobilných telefónov. Určite si vyberiete to svoje.

Navštíviť e-shop a prezrieť si ponuku ochranných skiel